H.P. JOHANNESSON HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

916764-5879 är organisationsnummer för bolaget H.P. JOHANNESSON HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som H.P. JOHANNESSON HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Landskrona som är den kommunen som H.P. JOHANNESSON HANDELSBOLAG finns i.

H.P. JOHANNESSON HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1989-07-25 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för H.P. JOHANNESSON HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

H.P. JOHANNESSON HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Landskrona som också är .

Firmatecknare för H.P. JOHANNESSON HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

Vill ni komma i kontakt med H.P. JOHANNESSON HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 0418-432698 eller genom brev på följande adress:
Toftav. 14, 261 75, Asmundtorp

Konsult-, handels- och agenturverksamhet inom trädgårds- och fritidsbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med H.P. JOHANNESSON HANDELSBOLAG och det är JOHANNESSON, PIA JEANETTE som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Johannesson, Hans Erik Hjalmar som är född 1950 och har titeln Bolagsman,