MEDIUR HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Landskrona och MEDIUR HANDELSBOLAG är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och MEDIUR HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för MEDIUR HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

MEDIUR HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1990-09-20. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där bolaget finns i jobbar för att bolag som MEDIUR HANDELSBOLAG ska trivas.

MEDIUR HANDELSBOLAG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Landskrona så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

LÄKAR-, FORSKNINGS-, UTVECKLINGS- OCH UTBILDNINGS- VERKSAMHET INOM OBSTETRIK OCH GYNEKOLOGI, JURIDISK KONSULT- OCH UTBILDNINGSVERKSAMHET SAMT DÄRMED FÖRENLIG VERKSAMHET. Allmän författarverksamhet inklusive manus för videofilm, produktion av videoband samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MEDIUR HANDELSBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är MEDIUR HANDELSBOLAG och det finns flera bolag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med MEDIUR HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-70134.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG..

De som är på något sätt har med MEDIUR HANDELSBOLAG är Ahlgren, Karin Alice som är född 1927 och har titeln Bolagsman, Ahlgren, Mats Gunnarsson som är född 1928 och har titeln Bolagsman, .

MEDIUR HANDELSBOLAG har 916766-7097 som sitt organisationsnummer.