NORDISK FASTIGHETSFÖRMEDLING HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

NORDISK FASTIGHETSFÖRMEDLING HANDELSBOLAG är en verksamhet som finns i Landskrona. I NORDISK FASTIGHETSFÖRMEDLING HANDELSBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jönsson, Greger Oskar Arnold som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Jönsson, Ingela Margueritte Susanne som är född 1960 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med NORDISK FASTIGHETSFÖRMEDLING HANDELSBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå NORDISK FASTIGHETSFÖRMEDLING HANDELSBOLAG på telefon 0418-23100.

Fastighetsförmedling och därmed förenlig verksam- het.

Idag är NORDISK FASTIGHETSFÖRMEDLING HANDELSBOLAG av bolagstypen Handelsbolag.

NORDISK FASTIGHETSFÖRMEDLING HANDELSBOLAG är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

NORDISK FASTIGHETSFÖRMEDLING HANDELSBOLAG innehar ej F-skattsedel och NORDISK FASTIGHETSFÖRMEDLING HANDELSBOLAG är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för NORDISK FASTIGHETSFÖRMEDLING HANDELSBOLAG så är det följande:
Firman tecknas av 530523-3990, Greger Oskar Arnold Jönsson.

NORDISK FASTIGHETSFÖRMEDLING HANDELSBOLAG har 916767-4192 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.