NILSSONS SPARTRYCK I ANNELÖV HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Landskrona och NILSSONS SPARTRYCK I ANNELÖV HANDELSBOLAG är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och NILSSONS SPARTRYCK I ANNELÖV HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för NILSSONS SPARTRYCK I ANNELÖV HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

NILSSONS SPARTRYCK I ANNELÖV HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1991-10-10. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som NILSSONS SPARTRYCK I ANNELÖV HANDELSBOLAG ska trivas.

NILSSONS SPARTRYCK I ANNELÖV HANDELSBOLAG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Landskrona så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tryckerirörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att NILSSONS SPARTRYCK I ANNELÖV HANDELSBOLAG inte är momsregistrerat.

Idag är NILSSONS SPARTRYCK I ANNELÖV HANDELSBOLAG och det finns flera verksamheter som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med NILSSONS SPARTRYCK I ANNELÖV HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-433256.

; ROBERT NILSSON..

De som är på något sätt har med NILSSONS SPARTRYCK I ANNELÖV HANDELSBOLAG är Nilsson, Robert Stefan som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .

NILSSONS SPARTRYCK I ANNELÖV HANDELSBOLAG har 916768-5156 som sitt organisationsnummer.