Gammeleksgårdens Service Handelsbolag

Skåne län

Information

Gammeleksgårdens Service Handelsbolag är ett företag som finns i Landskrona. I Gammeleksgårdens Service Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gammeleksgården AB som är född och har titeln Bolagsman, Öman, Kim Erik som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Gammeleksgårdens Service Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Gammeleksgårdens Service Handelsbolag på telefon 0418-70085.

Äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva handel, uthyrning, leasing av motorfordon och entreprenadmaskiner ävensom bedriva handel med blommor, antikviteter, utföra konsulttjänster inom företagsekonomiska- byggnadstekniska frågor samt därmed förenlig verksamhet. Hotell. Restaurang. Café och camping samt annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gammeleksgårdens Service Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Gammeleksgårdens Service Handelsbolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Gammeleksgårdens Service Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Gammeleksgårdens Service Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gammeleksgårdens Service Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Gammeleksgårdens Service Handelsbolag har 969600-2360 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.