Hvendurum Kommanditbolag

Skåne län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Landskrona och Hvendurum Kommanditbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hvendurum Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Hvendurum Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Hvendurum Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2007-02-05. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hvendurum Kommanditbolag ska trivas.

Hvendurum Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Landskrona så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Förädling och försäljning av durumvete.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hvendurum Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Hvendurum Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Hvendurum Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-72448.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Hvendurum Kommanditbolag är Ossler, Astrid Brita som är född 1942 och har titeln Komplementär, Ossler, Eva Maria som är född 1964 och har titeln Kommanditdelägare, Ossler, Jon Lars som är född 1961 och har titeln Kommanditdelägare, Ossler, Per Jerker som är född 1962 och har titeln Kommanditdelägare, .

Hvendurum Kommanditbolag har 969605-8032 som sitt organisationsnummer.