International Coffee Systems i Skåne Handelsbolag

Skåne län

Information

International Coffee Systems i Skåne Handelsbolag är en verksamhet som finns i Landskrona. I International Coffee Systems i Skåne Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hellner, Katarina Margareta som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Vrabl, David som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med International Coffee Systems i Skåne Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå International Coffee Systems i Skåne Handelsbolag på telefon 0418-430217.

Handel av köks- och restaurangutrustning, kaffeautomater och espressomaskiner, samt tillbehör och service. Handel av ingredienser samt kaffe, sessutom utbildning inom försäljning och marknadsföring, mestadels i Bransch enligt ovan

Idag är International Coffee Systems i Skåne Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

International Coffee Systems i Skåne Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

International Coffee Systems i Skåne Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-05-15 och International Coffee Systems i Skåne Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-05-23.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för International Coffee Systems i Skåne Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av David Vrabl.

International Coffee Systems i Skåne Handelsbolag har 969609-8277 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.