Lathor Konsult Handelsbolag

Skåne län

Information

I Landskrona finns det ett Handelsbolag som heter Lathor Konsult Handelsbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Lathor Konsult Handelsbolag i Skåne län. Landskrona är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1996-02-16 så har Lathor Konsult Handelsbolag varit registrerat. Idag är Lathor Konsult Handelsbolag och det finns fler verksamheter som är det i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Lathor Konsult Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Korta v. 3, 261 91, Landskrona. Vi ni istället prata med Lathor Konsult Handelsbolag så kan ni göra det på 0418-432390.

Konsultverksamhet avseende information, administration, bokföring och data för företag och föreningar samt uthyrning av semester- lägenheter i europa på uppdrag samt uthyrning av egna fritidsbåtar i sverige.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Bengtsson Thorsell, Anne Ragnhild som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Thorsell, Leif Göte som är född 1949 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Lathor Konsult Handelsbolag har 969624-0689 som sitt organisationsnummer.