Kropps Harmoni Terapeut Skolan i Landskrona Handelsbolag

Skåne län

Information

Kropps Harmoni Terapeut Skolan i Landskrona Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Kropps Harmoni Terapeut Skolan i Landskrona Handelsbolag finns. I Landskrona så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Kropps Harmoni Terapeut Skolan i Landskrona Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Kropps Harmoni Terapeut Skolan i Landskrona Handelsbolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kropps Harmoni Terapeut Skolan i Landskrona Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Föreningsg. 217, 261 51, Landskrona men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0418-436441.

Landskrona arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Kropps Harmoni Terapeut Skolan i Landskrona Handelsbolag har idag 969632-7213 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Kropps Harmoni Terapeut Skolan i Landskrona Handelsbolag

Utbildning av massageterapeuter samt kursverksamhet. Försäljning av produkter knutna till verksamheten.

I Kropps Harmoni Terapeut Skolan i Landskrona Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Berndtsdotter, Lena Britt-Marie som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Pettersson, Tomas som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .