Step Aside Records Handelsbolag

Skåne län

Information

Step Aside Records Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Step Aside Records Handelsbolag finns. I Landskrona så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Step Aside Records Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Step Aside Records Handelsbolag har haft sedan 1997-01-01. Step Aside Records Handelsbolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Step Aside Records Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Trängg. 17 B, 261 39, Landskrona men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0418-436461.

Landskrona arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Step Aside Records Handelsbolag har idag 969639-8040 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Step Aside Records Handelsbolag

Förlagsverksamhet. skivutgivning av cd, vinyl, kassetter och cd- rom. försäljning av ovannämnda produkter och därmed förenlig verksamhet.

I Step Aside Records Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Anderberg, Kurt Niklas som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Salonen, Juha Mikael som är född 1964 och har titeln Bolagsman, .