LINE Language & Intercultural Network Handelsbolag

Skåne län

Information

969643-7798 är organisationsnummer för bolaget LINE Language & Intercultural Network Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LINE Language & Intercultural Network Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Landskrona som är den kommunen som LINE Language & Intercultural Network Handelsbolag finns i.

LINE Language & Intercultural Network Handelsbolag har varit registrerat sedan 1997-10-21 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LINE Language & Intercultural Network Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

LINE Language & Intercultural Network Handelsbolag är och det finns flera bolag i Landskrona som också är .

Firmatecknare för LINE Language & Intercultural Network Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med LINE Language & Intercultural Network Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0417-25077 eller genom brev på följande adress:
Vanstad Boketorp , 273 70, Lövestad

Språkutbildning inom vuxenutbildningen, förmedling av språklärare inom vuxenutbildningen, konsulttjänster för språkskolor och studieförbund samt översättningar.

Det finns olika personer som har en koppling med LINE Language & Intercultural Network Handelsbolag och det är Fries, Dagmar Ingrid som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Mania, Michael Stefan Günter som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Schlösser, Burkhard som är född 1966 och har titeln Bolagsman,