Hildesborg Trading Handelsbolag

Skåne län

Information

Hildesborg Trading Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Hildesborg Trading Handelsbolag finns. I Landskrona så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Hildesborg Trading Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Hildesborg Trading Handelsbolag har haft sedan 1998-01-01. Hildesborg Trading Handelsbolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Hildesborg Trading Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Glumslövsv. 145, 261 91, Landskrona men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0418-70850.

Landskrona arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Hildesborg Trading Handelsbolag har idag 969648-0202 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Hildesborg Trading Handelsbolag

Import och export av kläder och inredningsdetaljer såsom möbler och presentartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

I Hildesborg Trading Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundström, Eva Amelie Kristina som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Tamm, Klara Charlotte som är född 1948 och har titeln Bolagsman, .