Bertil Hovstadius Medicin konsult Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Landskrona och Bertil Hovstadius Medicin konsult Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Bertil Hovstadius Medicin konsult Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Bertil Hovstadius Medicin konsult Handelsbolag är att Bolaget är inaktivt.

Bertil Hovstadius Medicin konsult Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1999-11-02. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bertil Hovstadius Medicin konsult Handelsbolag ska trivas.

I Landskrona så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Medicinsk konsultverksamhet, forskning, undervisning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bertil Hovstadius Medicin konsult Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Bertil Hovstadius Medicin konsult Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Bertil Hovstadius Medicin konsult Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Bertil Hovstadius Medicin konsult Handelsbolag är Hovstadius, Carl Bertil som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Hovstadius, Monica Inga-Lill som är född 1964 och har titeln Bolagsman, .

Bertil Hovstadius Medicin konsult Handelsbolag har 969663-6217 som sitt organisationsnummer.