Handelsbolaget Rådhusrestaurangen i Landskrona

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Landskrona och Handelsbolaget Rådhusrestaurangen i Landskrona är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Handelsbolaget Rådhusrestaurangen i Landskrona är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Rådhusrestaurangen i Landskrona är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget Rådhusrestaurangen i Landskrona är ett Handelsbolag och skapades 2000-07-19. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där företaget finns i jobbar för att företag som Handelsbolaget Rådhusrestaurangen i Landskrona ska trivas.

Handelsbolaget Rådhusrestaurangen i Landskrona är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-31. I Landskrona så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Restaurangverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Rådhusrestaurangen i Landskrona är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-31.

Idag är Handelsbolaget Rådhusrestaurangen i Landskrona och det finns flera företag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Rådhusrestaurangen i Landskrona så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-10286.

Firman tecknas var för sig av -Batak, Abdulkadir -Batak, Kerem.

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Rådhusrestaurangen i Landskrona är Batak, Abdulkadir som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Batak, Fatma som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Batak, Kerem som är född 1976 och har titeln Bolagsman, Batak, Kudret som är född 1941 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget Rådhusrestaurangen i Landskrona har 969670-7315 som sitt organisationsnummer.