les deux Handelsbolag

Skåne län

Information

969673-7023 är organisationsnummer för bolaget les deux Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som les deux Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Landskrona som är den kommunen som les deux Handelsbolag finns i.

les deux Handelsbolag har varit registrerat sedan 2000-11-15 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-01-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för les deux Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-01-16.

les deux Handelsbolag är och det finns flera bolag i Landskrona som också är .

Firmatecknare för les deux Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med les deux Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 046-151053 eller genom brev på följande adress:
Garngränd 19, 260 42, Mölle

Fortbildning och folkbildning samt tillhörande konsultuppdrag. Skriva artiklar och böcker. Allmän kulturell verksamhet inom musikbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med les deux Handelsbolag och det är Ulfgard, Gerda Maria som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Ulfgard, Nils Håkan som är född 1953 och har titeln Bolagsman,