Landskronas Dataekonomer Handelsbolag

Skåne län

Information

Landskronas Dataekonomer Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Landskronas Dataekonomer Handelsbolag finns. I Landskrona så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Landskronas Dataekonomer Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Landskronas Dataekonomer Handelsbolag har funnits sedan och 2005-10-13 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Landskronas Dataekonomer Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Säbyg. 11, 261 33, Landskrona men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0418-27360.

Landskrona arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Landskronas Dataekonomer Handelsbolag har idag 969681-7742 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -bolagsmannen är den som för stunden ansvarar för Landskronas Dataekonomer Handelsbolag

Konsultation av administrativa tjänster och försäljning av datatjänster och därmed förenlig verksamhet,

I Landskronas Dataekonomer Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karsten, Hans Albert som är född 1923 och har titeln Bolagsman, .