Optimum Handelsbolag

Skåne län

Information

Optimum Handelsbolag är en verksamhet som finns i Landskrona. I Optimum Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hylén, Bengt Thomas som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Hylén, Irene Gullbritt som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Optimum Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Optimum Handelsbolag på telefon 0418-435393.

Handel och konsultverksamhet inom miljö och hälsobranschen (inre och yttre näringsprodukter, kurser, produktion av läromedel och därmed förenlig verksamhet).

Idag är Optimum Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Optimum Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Optimum Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-12-12 och Optimum Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-12-12.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Optimum Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Optimum Handelsbolag har 969688-3793 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.