Global Future int Handelsbolag

Skåne län

Information

Global Future int Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som Global Future int Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Global Future int Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-01-13.

Global Future int Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2002-10-16. Men sedan 2003-01-13 så har Global Future int Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Sävstigen 1, 374 51, Asarum. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Global Future int Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-242401.

Landskrona arbetar för att bolag som Global Future int Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Global Future int Handelsbolag. Det finns flera bolag i Skåne län.

Internationell handel och förmedling av konsumtionsvaror och tjänster, samt information , utbildning och presentation av produkter och tjänster inom hälsa, egenvård och teknologi samt utbildning inom E-handel.

Firmatecknare för Global Future int Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen vara för sig.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Global Future int Handelsbolag och det är följande personer, Darin, Heléne Cecilia som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Hultman, Carl Lars Henrik Jöransson som är född 1965 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Global Future int Handelsbolag är 969688-7786.