DEL Capital Finans Handelsbolag

Skåne län

Information

DEL Capital Finans Handelsbolag är en verksamhet som finns i Landskrona. I DEL Capital Finans Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är DEL Capital ApS som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, Dissing, Poul Martin som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, .

Vill man kunna komma i kontakt med DEL Capital Finans Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå DEL Capital Finans Handelsbolag på telefon .

Handel med fastigheter och finansiella tjänster.

Idag är DEL Capital Finans Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

DEL Capital Finans Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

DEL Capital Finans Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och DEL Capital Finans Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för DEL Capital Finans Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av Poul Dissing ensam.

DEL Capital Finans Handelsbolag har 969689-6761 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.