Landskrona Datorbutik Handelsbolag

Skåne län

Information

Landskrona Datorbutik Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Landskrona Datorbutik Handelsbolag finns. I Landskrona så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Landskrona Datorbutik Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Landskrona Datorbutik Handelsbolag har haft sedan 2003-05-08. Landskrona Datorbutik Handelsbolag har funnits sedan och 2003-05-08 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Landskrona Datorbutik Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-0979664.

Landskrona arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Landskrona Datorbutik Handelsbolag har idag 969691-9415 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Landskrona Datorbutik Handelsbolag

Handel med datordelar.

I Landskrona Datorbutik Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindell, Pierre Mikael som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Olsson, Magnus Sten Patrik som är född 1967 och har titeln Bolagsman, .