Beppe Handelsbolag

Skåne län

Information

Beppe Handelsbolag är ett bolag som finns i Landskrona. I Beppe Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kindstrand, Claes Roger som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Schierwagen Kindstrand, Eva M som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Beppe Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Beppe Handelsbolag på telefon 070-3059025.

Butikshandel med väskor, reseeffekter och lädervaor. Konsultverksamhet avseende företags organisation, information. Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom ekonomi, personal, management och IT ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Dessutom skall bolaget bedriva försäljning av konsumentprodukter såsom väskor, fritidsartiklar, konst och möbler samt författande av fackböcker och barnböcker.

Idag är Beppe Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Beppe Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Beppe Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-05-08 och Beppe Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-05-08.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Beppe Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Beppe Handelsbolag har 969692-0009 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.