MIDA Konsulterna Persson & Eriksson Handelsbolag

Skåne län

Information

MIDA Konsulterna Persson & Eriksson Handelsbolag är ett företag som finns i Landskrona. I MIDA Konsulterna Persson & Eriksson Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Sofia Victoria som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Persson, Monica Britt-Marie som är född 1954 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med MIDA Konsulterna Persson & Eriksson Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå MIDA Konsulterna Persson & Eriksson Handelsbolag på telefon 070-9940531.

Konsultverksamhet avseende utbildning gällande bedömningsinstrumentet Measure of Instrumental daily activity ( MIDA ) och rehabilitering för vårdpersonal inom hälso- och sjukvård samt kommunal vård och omsorg.

Idag är MIDA Konsulterna Persson & Eriksson Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

MIDA Konsulterna Persson & Eriksson Handelsbolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

MIDA Konsulterna Persson & Eriksson Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-08-04 och MIDA Konsulterna Persson & Eriksson Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-08-04.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MIDA Konsulterna Persson & Eriksson Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

MIDA Konsulterna Persson & Eriksson Handelsbolag har 969692-0314 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Skåne län.