Klar i Malmö Handelsbolag

Skåne län

Information

969696-4882 är organisationsnummer för bolaget Klar i Malmö Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Klar i Malmö Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Landskrona som är den kommunen som Klar i Malmö Handelsbolag finns i.

Klar i Malmö Handelsbolag har varit registrerat sedan 2003-10-03 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-11-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Klar i Malmö Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-11-06.

Klar i Malmö Handelsbolag är och det finns flera bolag i Landskrona som också är .

Firmatecknare för Klar i Malmö Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Klar i Malmö Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-212925 eller genom brev på följande adress:
Anders Pers v. 12, 261 62, Glumslöv

Förlagsverksamhet. Bokutgivningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Klar i Malmö Handelsbolag och det är Kristiansson, Johan Mikael som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Larsson, David Lars Magnus som är född 1970 och har titeln Bolagsman,