Gröna Bönor AKA Handelsbolag

Skåne län

Information

Gröna Bönor AKA Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Gröna Bönor AKA Handelsbolag finns. I Landskrona så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Gröna Bönor AKA Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Gröna Bönor AKA Handelsbolag har haft sedan 2004-02-26. Gröna Bönor AKA Handelsbolag har funnits sedan och 2004-03-04 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Gröna Bönor AKA Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Järnvägsg. 28, 261 32, Landskrona men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0418-22466.

Landskrona arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Gröna Bönor AKA Handelsbolag har idag 969696-9576 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Gröna Bönor AKA Handelsbolag

Försäljning av trädgårdsprodukter.

I Gröna Bönor AKA Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Elmgren, Karin Eva Anette som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Manschot, Geertruida Aartje Jozina som är född 1970 och har titeln Bolagsman, .