Promotion Reklamgruppen i L:a Kommanditbolag

Skåne län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Landskrona och Promotion Reklamgruppen i L:a Kommanditbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Promotion Reklamgruppen i L:a Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Promotion Reklamgruppen i L:a Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Promotion Reklamgruppen i L:a Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2004-06-21. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Promotion Reklamgruppen i L:a Kommanditbolag ska trivas.

Promotion Reklamgruppen i L:a Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-10-28. I Landskrona så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Reklamtryck på textilier.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Promotion Reklamgruppen i L:a Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-10-28.

Idag är Promotion Reklamgruppen i L:a Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Promotion Reklamgruppen i L:a Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-436666.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Promotion Reklamgruppen i L:a Kommanditbolag är Hannervik, Anders Oskar som är född 1948 och har titeln Komplementär, Team Montagepartner Construction i Billeberga som är född och har titeln Kommanditdelägare, .

Promotion Reklamgruppen i L:a Kommanditbolag har 969702-4504 som sitt organisationsnummer.