stensystem i Sverige Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Landskrona och stensystem i Sverige Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och stensystem i Sverige Handelsbolag är ett av dem. Statusen för stensystem i Sverige Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

stensystem i Sverige Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2006-10-04. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som stensystem i Sverige Handelsbolag ska trivas.

stensystem i Sverige Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-30. I Landskrona så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel med vägg och golvbeklädnad i natursten. Import och export av natursten. Avser både inne- och utemiljöer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att stensystem i Sverige Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-30.

Idag är stensystem i Sverige Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med stensystem i Sverige Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-3313479.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med stensystem i Sverige Handelsbolag är Stjernström, Claes-Göran som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Stjernström, Lotta Cecilia som är född 1973 och har titeln Bolagsman, .

stensystem i Sverige Handelsbolag har 969721-8544 som sitt organisationsnummer.