LA Skylt Handelsbolag

Skåne län

Information

969722-3999 är organisationsnummer för verksamheten LA Skylt Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LA Skylt Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Landskrona som är den kommunen som LA Skylt Handelsbolag finns i.

LA Skylt Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-10-24 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för LA Skylt Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-09.

LA Skylt Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Landskrona som också är .

Firmatecknare för LA Skylt Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med LA Skylt Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0418-16464 eller genom brev på följande adress:
Vargg. 13, 261 44, Landskrona

Mediaverksamhet avseende hemsidor, reklam samt design och tillverkning av skyltar.

Det finns olika personer som har en koppling med LA Skylt Handelsbolag och det är Johannesson, Glenn Roger som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Trulsson, Lars Paul Anders som är född 1969 och har titeln Bolagsman,