G.N. BOKFÖRINGSBYRÅ

Skåne län

Information

291215-XXXX är organisationsnummer för verksamheten G.N. BOKFÖRINGSBYRÅ. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som G.N. BOKFÖRINGSBYRÅ är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Landskrona som är den kommunen som G.N. BOKFÖRINGSBYRÅ finns i.

G.N. BOKFÖRINGSBYRÅ har varit registrerat sedan 1985-10-29 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för G.N. BOKFÖRINGSBYRÅ så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

G.N. BOKFÖRINGSBYRÅ är och det finns flera verksamheter i Landskrona som också är .

Firmatecknare för G.N. BOKFÖRINGSBYRÅ är följande:

Vill ni komma i kontakt med G.N. BOKFÖRINGSBYRÅ så kan ni göra det på telefon genom 0418-435605 eller genom brev på följande adress:

Bokförings- och redovisningsverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med G.N. BOKFÖRINGSBYRÅ och det är Nilsson, Nils Gunnar som är född 1929 och har titeln Innehavare av enskild firma,