BREDGATANS TAPETSERARE

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Landskrona och BREDGATANS TAPETSERARE är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och BREDGATANS TAPETSERARE är ett av dem. Statusen för BREDGATANS TAPETSERARE är att Bolaget är aktivt.

BREDGATANS TAPETSERARE är ett Enskild firma och skapades 1984-11-30. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där bolaget finns i jobbar för att bolag som BREDGATANS TAPETSERARE ska trivas.

BREDGATANS TAPETSERARE är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Landskrona så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Tapetserarerörelse samt därmed förenlig verksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BREDGATANS TAPETSERARE är momsregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01.

Idag är BREDGATANS TAPETSERARE och det finns flera bolag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med BREDGATANS TAPETSERARE så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-15701.

.

De som är på något sätt har med BREDGATANS TAPETSERARE är MALMGREN, KAJ GUSTAV som är född 1931 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

BREDGATANS TAPETSERARE har 311106-XXXX som sitt organisationsnummer.