Malmborg Svets Mekanisering

Skåne län

Information

331029-XXXX är organisationsnummer för företaget Malmborg Svets Mekanisering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Malmborg Svets Mekanisering är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Landskrona som är den kommunen som Malmborg Svets Mekanisering finns i.

Malmborg Svets Mekanisering har varit registrerat sedan 1995-03-20 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Malmborg Svets Mekanisering så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Malmborg Svets Mekanisering är och det finns flera bolag i Landskrona som också är .

Firmatecknare för Malmborg Svets Mekanisering är följande:

Vill ni komma i kontakt med Malmborg Svets Mekanisering så kan ni göra det på telefon genom 042-227951 eller genom brev på följande adress:

Konsult och service i samband med mekaniserad svetsning.

Det finns olika personer som har en koppling med Malmborg Svets Mekanisering och det är Malmborg, Ingvar som är född 1933 och har titeln Innehavare av enskild firma,