GESTRÉN REDOVISNINGSKONSULT, SVEN

Skåne län

Information

GESTRÉN REDOVISNINGSKONSULT, SVEN är en verksamhet som finns i Landskrona. I GESTRÉN REDOVISNINGSKONSULT, SVEN finns det lite olika personer som är förknippade och det är GESTRÉN, SVEN OLOF INGEMAR som är född 1936 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med GESTRÉN REDOVISNINGSKONSULT, SVEN så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå GESTRÉN REDOVISNINGSKONSULT, SVEN på telefon 0418-20052.

Bokförings- och revisionsverksamhet.

Idag är GESTRÉN REDOVISNINGSKONSULT, SVEN av bolagstypen Enskild firma.

GESTRÉN REDOVISNINGSKONSULT, SVEN är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

GESTRÉN REDOVISNINGSKONSULT, SVEN innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och GESTRÉN REDOVISNINGSKONSULT, SVEN är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för GESTRÉN REDOVISNINGSKONSULT, SVEN så är det följande:

GESTRÉN REDOVISNINGSKONSULT, SVEN har 360205-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.