GRAND MAGASIN, GULL-BRITT HANSSON

Skåne län

Information

370510-XXXX är organisationsnummer för företaget GRAND MAGASIN, GULL-BRITT HANSSON. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GRAND MAGASIN, GULL-BRITT HANSSON är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Landskrona som är den kommunen som GRAND MAGASIN, GULL-BRITT HANSSON finns i.

GRAND MAGASIN, GULL-BRITT HANSSON har varit registrerat sedan 1974-02-08 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för GRAND MAGASIN, GULL-BRITT HANSSON så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1974-01-01.

GRAND MAGASIN, GULL-BRITT HANSSON är och det finns flera bolag i Landskrona som också är .

Firmatecknare för GRAND MAGASIN, GULL-BRITT HANSSON är följande:

Vill ni komma i kontakt med GRAND MAGASIN, GULL-BRITT HANSSON så kan ni göra det på telefon genom 0418-411336 eller genom brev på följande adress:

Handel med sybehör

Det finns olika personer som har en koppling med GRAND MAGASIN, GULL-BRITT HANSSON och det är HANSSON, GULL-BRITT som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma,