EBBA SOFIA - KULTURMÖTEN

Skåne län

Information

400304-XXXX är organisationsnummer för bolaget EBBA SOFIA - KULTURMÖTEN. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EBBA SOFIA - KULTURMÖTEN är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Landskrona som är den kommunen som EBBA SOFIA - KULTURMÖTEN finns i.

EBBA SOFIA - KULTURMÖTEN har varit registrerat sedan 1990-08-08 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för EBBA SOFIA - KULTURMÖTEN så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

EBBA SOFIA - KULTURMÖTEN är och det finns flera bolag i Landskrona som också är .

Firmatecknare för EBBA SOFIA - KULTURMÖTEN är följande:

Vill ni komma i kontakt med EBBA SOFIA - KULTURMÖTEN så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Författarskap avseende läromedel samt konsulta- tioner inom utbildningsområdet samt därmed fören- lig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med EBBA SOFIA - KULTURMÖTEN och det är WESTERBERG, BOEL EBBA SOFIA som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,