Öresund Teknik Energi & Miljö

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Landskrona och Öresund Teknik Energi & Miljö är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Öresund Teknik Energi & Miljö är ett av dem. Statusen för Öresund Teknik Energi & Miljö är att Bolaget är aktivt.

Öresund Teknik Energi & Miljö är ett Enskild firma och skapades 1998-12-30. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där bolaget finns i jobbar för att bolag som Öresund Teknik Energi & Miljö ska trivas.

Öresund Teknik Energi & Miljö är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-12-07. I Landskrona så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Energikonsult inom energi, teknik och miljö.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Öresund Teknik Energi & Miljö är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01.

Idag är Öresund Teknik Energi & Miljö och det finns flera bolag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Öresund Teknik Energi & Miljö så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-14820.

.

De som är på något sätt har med Öresund Teknik Energi & Miljö är Sjögren, Bo Torsten Ingvar som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Öresund Teknik Energi & Miljö har 400402-XXXX som sitt organisationsnummer.