HJ Original Design, Henry Jensen Eftr

Skåne län

Information

420906-XXXX är organisationsnummer för bolaget HJ Original Design, Henry Jensen Eftr. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HJ Original Design, Henry Jensen Eftr är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Landskrona som är den kommunen som HJ Original Design, Henry Jensen Eftr finns i.

HJ Original Design, Henry Jensen Eftr har varit registrerat sedan 1988-11-10 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för HJ Original Design, Henry Jensen Eftr så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

HJ Original Design, Henry Jensen Eftr är och det finns flera bolag i Landskrona som också är .

Firmatecknare för HJ Original Design, Henry Jensen Eftr är följande:

Vill ni komma i kontakt med HJ Original Design, Henry Jensen Eftr så kan ni göra det på telefon genom 0418-14992 eller genom brev på följande adress:

Textilsömnad och därmed förenlig verksamhet samt försäljning av konfektyr.

Det finns olika personer som har en koppling med HJ Original Design, Henry Jensen Eftr och det är JAKOBSEN, BJARNE MICHAEL som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,