Atelje Fortuna Strand

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Landskrona och Atelje Fortuna Strand är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Atelje Fortuna Strand är ett av dem. Statusen för Atelje Fortuna Strand är att Bolaget är aktivt.

Atelje Fortuna Strand är ett Enskild firma och skapades 1983-03-31. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där bolaget finns i jobbar för att bolag som Atelje Fortuna Strand ska trivas.

Atelje Fortuna Strand är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-01-28. I Landskrona så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av kläder och bijouterier.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Atelje Fortuna Strand är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-01-28.

Idag är Atelje Fortuna Strand och det finns flera bolag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Atelje Fortuna Strand så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-221019.

.

De som är på något sätt har med Atelje Fortuna Strand är Andersson, Britt-Helen som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Atelje Fortuna Strand har 430603-XXXX som sitt organisationsnummer.