BÖRJES TV O ANTENNSERVICE, LANDSKRONA

Skåne län

Information

I Landskrona finns det ett Enskild firma som heter BÖRJES TV O ANTENNSERVICE, LANDSKRONA. Det finns flera verksamheter som liknar BÖRJES TV O ANTENNSERVICE, LANDSKRONA i Skåne län. Landskrona är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

BÖRJES TV O ANTENNSERVICE, LANDSKRONA är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1983-12-16 så har BÖRJES TV O ANTENNSERVICE, LANDSKRONA varit registrerat och sedan 1984-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är BÖRJES TV O ANTENNSERVICE, LANDSKRONA och det finns fler verksamheter som är det i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med BÖRJES TV O ANTENNSERVICE, LANDSKRONA så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med BÖRJES TV O ANTENNSERVICE, LANDSKRONA så kan ni göra det på 0418-50554.

Tv- och antennreparationer.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag GYLLENROS, BÖRJE REINHOLD som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

BÖRJES TV O ANTENNSERVICE, LANDSKRONA har 440307-XXXX som sitt organisationsnummer.