Sven Pettersson Videoteknik

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Landskrona och Sven Pettersson Videoteknik är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sven Pettersson Videoteknik är ett av dem. Statusen för Sven Pettersson Videoteknik är att Bolaget är aktivt.

Sven Pettersson Videoteknik är ett Enskild firma och skapades 1994-01-20. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sven Pettersson Videoteknik ska trivas.

Sven Pettersson Videoteknik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Landskrona så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Videofilmsframställning, videomaskiner, TV, videokameror, film- och fotoförsäljning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sven Pettersson Videoteknik är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Sven Pettersson Videoteknik och det finns flera verksamheter som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Sven Pettersson Videoteknik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-57661.

.

De som är på något sätt har med Sven Pettersson Videoteknik är Petersson, Sven Vilhelm som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sven Pettersson Videoteknik har 441024-XXXX som sitt organisationsnummer.