Annika Winqvist

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Landskrona och Annika Winqvist är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Annika Winqvist är ett av dem. Statusen för Annika Winqvist är att Bolaget är aktivt.

Annika Winqvist är ett Enskild firma och skapades 1988-09-27. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där bolaget finns i jobbar för att bolag som Annika Winqvist ska trivas.

Annika Winqvist är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-14. I Landskrona så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Kroppsbehandling, såsom akupressur, massage, magnetterapi. Försäljning av hälsoprodukter, såsom aloveraprodukter-smärtlindrande, magnetbälte. Försäljning av egen tillverkad konst, såsom keramik, målningar. Kurser inom konst, såsom målarkurser och Levande Verkstad.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Annika Winqvist är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-14.

Idag är Annika Winqvist och det finns flera bolag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Annika Winqvist så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7652669.

.

De som är på något sätt har med Annika Winqvist är Winqvist, Annika Gerda Margareta som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Annika Winqvist har 441029-XXXX som sitt organisationsnummer.