ROYNA-SALONGEN ROYNA OLSSON-WIBERG

Skåne län

Information

441220-XXXX är organisationsnummer för bolaget ROYNA-SALONGEN ROYNA OLSSON-WIBERG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ROYNA-SALONGEN ROYNA OLSSON-WIBERG är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Landskrona som är den kommunen som ROYNA-SALONGEN ROYNA OLSSON-WIBERG finns i.

ROYNA-SALONGEN ROYNA OLSSON-WIBERG har varit registrerat sedan 1991-01-24 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ROYNA-SALONGEN ROYNA OLSSON-WIBERG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

ROYNA-SALONGEN ROYNA OLSSON-WIBERG är och det finns flera bolag i Landskrona som också är .

Firmatecknare för ROYNA-SALONGEN ROYNA OLSSON-WIBERG är följande:

Vill ni komma i kontakt med ROYNA-SALONGEN ROYNA OLSSON-WIBERG så kan ni göra det på telefon genom 0418-10258 eller genom brev på följande adress:

Damfriseringsrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med ROYNA-SALONGEN ROYNA OLSSON-WIBERG och det är OLSSON WIBERG, ROYNA INGRID CHRISTIN som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,