Li Bo Sälj & Marknadskonsult

Skåne län

Information

Li Bo Sälj & Marknadskonsult hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Li Bo Sälj & Marknadskonsult finns. I Landskrona så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Li Bo Sälj & Marknadskonsult tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Li Bo Sälj & Marknadskonsult har haft sedan 2004-08-09. Li Bo Sälj & Marknadskonsult har funnits sedan och 2004-08-09 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Li Bo Sälj & Marknadskonsult så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0418-431311.

Landskrona arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Li Bo Sälj & Marknadskonsult har idag 460429-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Li Bo Sälj & Marknadskonsult

Försäljning och marknadsföring av: El-installationsvaror såsom stickproppar och skarvsladdar. Vinkyl, läskkyl och minikylskåp. Vitvaror såsom frysskåp, kylskåp, kyl frys. Verktyg såsom ringnycklar lednycklar. För konsumentsidan till företag inom dagligvaruhandel och fack- handel, hotell och restauranger, bostadsföretag-hyresmarknaden, varuhus och byggvaruhus.

I Li Bo Sälj & Marknadskonsult så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindell, Bo Göran Lennart som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .