Styr & Reglerteknik i Landskrona

Skåne län

Information

460721-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Styr & Reglerteknik i Landskrona. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Styr & Reglerteknik i Landskrona är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Landskrona som är den kommunen som Styr & Reglerteknik i Landskrona finns i.

Styr & Reglerteknik i Landskrona har varit registrerat sedan 1996-05-07 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Styr & Reglerteknik i Landskrona så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Styr & Reglerteknik i Landskrona är och det finns flera verksamheter i Landskrona som också är .

Firmatecknare för Styr & Reglerteknik i Landskrona är följande:

Vill ni komma i kontakt med Styr & Reglerteknik i Landskrona så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Elektriska installationer, service och underhåll av elektrisk utrustning samt försäljning av elmaterial.

Det finns olika personer som har en koppling med Styr & Reglerteknik i Landskrona och det är Persson, Bengt-Åke Bertil som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,