Kraftkonsult Lennart Ziethén

Skåne län

Information

I Landskrona finns det ett Enskild firma som heter Kraftkonsult Lennart Ziethén. Det finns flera bolag som liknar Kraftkonsult Lennart Ziethén i Skåne län. Landskrona är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Kraftkonsult Lennart Ziethén är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-10-23 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1995-04-12 så har Kraftkonsult Lennart Ziethén varit registrerat och sedan 1982-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Kraftkonsult Lennart Ziethén och det finns fler bolag som är det i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Kraftkonsult Lennart Ziethén så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Kraftkonsult Lennart Ziethén så kan ni göra det på 0418-28700.

Teknisk konsultverksamhet samt handel med varor och tjänster i elbranschen. Utbildningsverksamhet inom tekniska ämnen och data.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Ziethén, Åke Lennart Christer som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Kraftkonsult Lennart Ziethén har 470331-XXXX som sitt organisationsnummer.