INGERS DAMSALONG, INGER ANDERSSON

Skåne län

Information

470719-XXXX är organisationsnummer för bolaget INGERS DAMSALONG, INGER ANDERSSON. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som INGERS DAMSALONG, INGER ANDERSSON är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Landskrona som är den kommunen som INGERS DAMSALONG, INGER ANDERSSON finns i.

INGERS DAMSALONG, INGER ANDERSSON har varit registrerat sedan 1976-03-29 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för INGERS DAMSALONG, INGER ANDERSSON så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-01.

INGERS DAMSALONG, INGER ANDERSSON är och det finns flera bolag i Landskrona som också är .

Firmatecknare för INGERS DAMSALONG, INGER ANDERSSON är följande:

Vill ni komma i kontakt med INGERS DAMSALONG, INGER ANDERSSON så kan ni göra det på telefon genom 0418-23890 eller genom brev på följande adress:

Handel och damfrisering

Det finns olika personer som har en koppling med INGERS DAMSALONG, INGER ANDERSSON och det är ANDERSSON, INGER AGNETA som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,