BM. Akademi Kropps Harmoni i Hälsokonsult Lena Berndtsdotter

Skåne län

Information

BM. Akademi Kropps Harmoni i Hälsokonsult Lena Berndtsdotter är ett företag som finns i Landskrona. I BM. Akademi Kropps Harmoni i Hälsokonsult Lena Berndtsdotter finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berndtsdotter, Lena Britt-Marie som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med BM. Akademi Kropps Harmoni i Hälsokonsult Lena Berndtsdotter så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå BM. Akademi Kropps Harmoni i Hälsokonsult Lena Berndtsdotter på telefon 0418-436441.

Konsult avseende förebyggande hälsovård, massage- terapeut och utbildning i massage samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är BM. Akademi Kropps Harmoni i Hälsokonsult Lena Berndtsdotter av bolagstypen Enskild firma.

BM. Akademi Kropps Harmoni i Hälsokonsult Lena Berndtsdotter är ett av många företag som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

BM. Akademi Kropps Harmoni i Hälsokonsult Lena Berndtsdotter innehar F-skattsedel och det har de haft sedan -0001-11-30 och BM. Akademi Kropps Harmoni i Hälsokonsult Lena Berndtsdotter är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BM. Akademi Kropps Harmoni i Hälsokonsult Lena Berndtsdotter så är det följande:

BM. Akademi Kropps Harmoni i Hälsokonsult Lena Berndtsdotter har 480507-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.