LIVSKVALITET Praktik för Kropp och Själ Britt Stoltz

Skåne län

Information

LIVSKVALITET Praktik för Kropp och Själ Britt Stoltz är ett bolag som finns i Landskrona. I LIVSKVALITET Praktik för Kropp och Själ Britt Stoltz finns det lite olika personer som är förknippade och det är Stoltz, Britt Linnéa som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med LIVSKVALITET Praktik för Kropp och Själ Britt Stoltz så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå LIVSKVALITET Praktik för Kropp och Själ Britt Stoltz på telefon 0418-23242.

Kroppsterapi såsom klassisk massage, bindvävsmassage, lymfdränage, fotzonterapi, energimassage, body harmony, avslappningsövningar, strech.

Idag är LIVSKVALITET Praktik för Kropp och Själ Britt Stoltz av bolagstypen Enskild firma.

LIVSKVALITET Praktik för Kropp och Själ Britt Stoltz är ett av många bolag som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

LIVSKVALITET Praktik för Kropp och Själ Britt Stoltz innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och LIVSKVALITET Praktik för Kropp och Själ Britt Stoltz är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LIVSKVALITET Praktik för Kropp och Själ Britt Stoltz så är det följande:

LIVSKVALITET Praktik för Kropp och Själ Britt Stoltz har 480511-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.