Flyttfirman i Landskrona

Skåne län

Information

490220-XXXX är organisationsnummer för bolaget Flyttfirman i Landskrona. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Flyttfirman i Landskrona är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Landskrona som är den kommunen som Flyttfirman i Landskrona finns i.

Flyttfirman i Landskrona har varit registrerat sedan 1998-08-13 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Flyttfirman i Landskrona så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Flyttfirman i Landskrona är och det finns flera bolag i Landskrona som också är .

Firmatecknare för Flyttfirman i Landskrona är följande:

Vill ni komma i kontakt med Flyttfirman i Landskrona så kan ni göra det på telefon genom 0418-10572 eller genom brev på följande adress:

Bohagsflytt- kontorsflytt och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Flyttfirman i Landskrona och det är Hansveden, Jan Kennet Roland som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,