SALONG MARIANNE, INGALILL LINDSTRÖM

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Landskrona och SALONG MARIANNE, INGALILL LINDSTRÖM är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och SALONG MARIANNE, INGALILL LINDSTRÖM är ett av dem. Statusen för SALONG MARIANNE, INGALILL LINDSTRÖM är att Bolaget är aktivt.

SALONG MARIANNE, INGALILL LINDSTRÖM är ett Enskild firma och skapades 1977-04-28. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där företaget finns i jobbar för att företag som SALONG MARIANNE, INGALILL LINDSTRÖM ska trivas.

SALONG MARIANNE, INGALILL LINDSTRÖM är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01. I Landskrona så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Damfriseringsrörelse

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SALONG MARIANNE, INGALILL LINDSTRÖM är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är SALONG MARIANNE, INGALILL LINDSTRÖM och det finns flera företag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med SALONG MARIANNE, INGALILL LINDSTRÖM så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-15593.

.

De som är på något sätt har med SALONG MARIANNE, INGALILL LINDSTRÖM är Lindström, Berit Inga-Lill som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

SALONG MARIANNE, INGALILL LINDSTRÖM har 491026-XXXX som sitt organisationsnummer.