FJÄRRKONTAKT KERSTIN ANDERSSON

Skåne län

Information

500314-XXXX är organisationsnummer för företaget FJÄRRKONTAKT KERSTIN ANDERSSON. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FJÄRRKONTAKT KERSTIN ANDERSSON är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Landskrona som är den kommunen som FJÄRRKONTAKT KERSTIN ANDERSSON finns i.

FJÄRRKONTAKT KERSTIN ANDERSSON har varit registrerat sedan 1989-10-18 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-07-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för FJÄRRKONTAKT KERSTIN ANDERSSON så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

FJÄRRKONTAKT KERSTIN ANDERSSON är och det finns flera bolag i Landskrona som också är .

Firmatecknare för FJÄRRKONTAKT KERSTIN ANDERSSON är följande:

Vill ni komma i kontakt med FJÄRRKONTAKT KERSTIN ANDERSSON så kan ni göra det på telefon genom 0418-22544 eller genom brev på följande adress:

Reseledararbete, föreläsnings- och kursverksamhet samt utgivande av skrifter.

Det finns olika personer som har en koppling med FJÄRRKONTAKT KERSTIN ANDERSSON och det är Andersson, Kerstin Birgitta som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,