Svenska Tui Na Akademin Kropps Harmoni

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Landskrona och Svenska Tui Na Akademin Kropps Harmoni är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Svenska Tui Na Akademin Kropps Harmoni är ett av dem. Statusen för Svenska Tui Na Akademin Kropps Harmoni är att Bolaget är aktivt.

Svenska Tui Na Akademin Kropps Harmoni är ett Enskild firma och skapades 1992-10-05. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där bolaget finns i jobbar för att bolag som Svenska Tui Na Akademin Kropps Harmoni ska trivas.

Svenska Tui Na Akademin Kropps Harmoni är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Landskrona så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Massage och friskvård samt försäljning av tillbehör och utbildning inom detta område.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svenska Tui Na Akademin Kropps Harmoni är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Svenska Tui Na Akademin Kropps Harmoni och det finns flera bolag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Svenska Tui Na Akademin Kropps Harmoni så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-436441.

.

De som är på något sätt har med Svenska Tui Na Akademin Kropps Harmoni är Pettersson, Tomas som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Svenska Tui Na Akademin Kropps Harmoni har 501003-XXXX som sitt organisationsnummer.